newsletter get
in touch

Tjänster

Bright har utrustningen, tjänsterna och lösningarna som gör ditt event till en exceptionell upplevelse. Läs mer om våra tre verksamhetsområden här.

Uthyrning

Eventutrustning & tjänster

Bright hyr ut utrustning till underhållnings- och upplevelseindustrin. Vi har allt du behöver för ett riktigt lyckat event, från planering till utförande. Vi kan hjälpa dig med alla tekniska lösningar inom ljud, ljus, scen och rigging. Dessutom erbjuder vi design och videoproduktion av högsta kvalitet.

Om du bara vill hyra utrustning har vi ett komplett sortiment i våra nordiska lager.

Slå en signal för att diskutera dina behov – vi har idéerna, erfarenheten och utrustningen som gör ditt event till något alldeles extra!

Installation

Systemintegration

På Bright tror vi på kreativa lösningar och ett nära samarbete med kunden. Varje projekt är unikt och förtjänar en skräddarsydd lösning.

Vi kan hantera stora projekt och komplexa events – dels tack vare vår fantastiska personal inom teknik och mekanik, ljus och ljud, systemintegration, projektledning och design, och dels på grund av ett brett urval av tillverkare.

Våra tidigare projekt visar att vi har resurserna som behövs till avancerade tekniska lösningar. Det finns otaliga exempel på vårt arbete och våra nyckelfärdiga lösningar (turn-key solutions) i hela Norden.

Alla våra medarbetare och partner är certifierade, så vi kan vara säkra på att varje projekt håller hög kvalitet och god säkerhet. Vi garanterar att varje projekt utförs noggrant in i minsta detalj.

Kontakta oss för att diskutera ditt projekt – vi har idéerna, erfarenheten och verktygen du behöver!

Försäljning & Distribution

Produkter för proffs

Bright är en ledande leverantör och distributör av teknisk utrustning till underhållnings- och eventbranschen. Vi säljer en rad kända varumärken, och dessutom producerar vi och säljer våra egna produkter – till exempel X-LED.

I listan nedan finns ett urval av produkterna i vårt sortiment.