get
in touch

Event teknologi

Eventutrustning & tjänster

Brights eventteknik specialiserar sig på betjäning av underhållnings- och upplevelseindustrin. Vi levererar utrustning, kompetens och tjänster du behöver för att uppfylla din vision - från idé till utförande, från utkast till lösning. Vi utför alla tekniska lösningar inom ljud, ljus, scen och riggning. Vi erbjuder dessutom högkvalitativ design- och videoproduktion. 

Vi har lång erfarenhet av att utföra olika hybrid- och virtuella evenemang av olika storlekar, där gästerna har möjlighet att dela online världen över. Utförandet kan göras i diverse utrymmen, exempelvis i kundens egen lokal eller i Brights studios. till exempel i kundens egna lokaler eller i Bright-studiorna. Studiorna har fullutrustade tekniska inställningar och dessa finns på flertalet platser i Finland, Sverige och Norge.

Slå en signal för att diskutera dina behov – vi har idéerna, erfarenheten och utrustningen för att göra ditt event till något alldeles extra!

Virtuella evenemang

Då det inte är möjligt att få målgruppen att samlas på ett ställe, blir ett virtuellt evenemang det perfekta komplementet för att bygga en stark enhet. Det är viktigt att företagets dagliga aktiviteter fortsätter så smidigt som möjligt för att nå väsentliga målgrupper. 

Vid arrangemang av ett evenemang i en digital miljö erbjuds ett brett utbud av möjligheter och flertalet alternativa lösningar. Vi har flera års erfarenhet av utförande vid olika virtuella och hybridevenemang, där gäster kan delta i evenemang online över hela världen.

Kontakta oss

Webbsändningstjänster

Vi utför virtuella evenemang i alla storlekar, från en kameraproduktion till TV-standards flerkameraproduktion. Streamen behöver inte vara ett ensidigt tal utan deltagarna kan delta på presentationerna och engagera sig genom att kommentera, rösta och ställa frågor.

Implementeringen görs på sändningsnivå från en enkel webbkamera med en kamera till produktioner med flera kameror. Videoutförandet kan göras i exempelvis kundens egenpremier eller i Bright-studiorna. Studiorna är fullutrustade och inkluderar t.ex. ett kontrollrum och ett green room. 

Se denna video från vår virtuella studio i Stockholm!

Kontakta oss

Servicefunktioner

Det tekniska utförandet är alltid anpassat för att tillgodose kundens behov. Vi kan stödja alla typer av sändningar som en plattform innesluten i antingen Bright's platform, kundens egen plattform såväl som Teams LinkedIn, Vimeo, Twitter / Periscope, YouTube, Facebook, Twitch etc. De interaktiva funktionerna inkluderar är olika röstningsmetoder, chatfunktioner, fjärranslutningar till övriga sändningplatser såväl som deltagarnas egna terminaler och sociala medier.

Kontakta oss