get
in touch

Om oss

Bright är Nordens ledande leverantör inom events, underhållning och upplevelser. Vi har över 300 entusiastiska medarbetare som skapar oförglömliga upplevelser genom att kombinera lång erfarenhet med nya idéer. Utöver våra anställda jobbar vi med designer och andra kreativa talanger inom underhållnings- och eventbranschen.

Samarbeta med oss

Välj Bright som samarbetspartner för events och upplevelser av alla slag.

Vi har några av Nordens mest avancerade och banbrytande projekt på meritlistan. Våra team har jobbat med företagsevents, konserter, festivaler, teater, film, tv, idrottsgalor och andra stora evenemang samt installationer på museer, teatrar, konsertlokaler, hotell och butiker.

Vi hjälper dig hela vägen, från planering till utförande. Det finns inget annat företag i Norden som kan mäta sig med våra resurser och vår erfarenhet.

Exceptionella Upplevelser

Ett evenemang skall resultera en enastående upplevelse, oavsett om det är en rockkonsert , företagsevent , produktlansering , utställning eller ett biblioteksbesök. Idag är möjligheterna att skapa unika upplevelser är oändliga. Tekniken inom eventvärlden förändras snabbt, med stora framsteg inom ljud, ljus, skärmar, kameror och interaktiva lösningar. Vi har den kompetens och erfarenhet du behöver för att få det att hända.

Över 30 år i branschen

Bright Group bildades år 2011, när AVAB-CAC och Eastway gick ihop och skapade Nordens största företag inom event- och underhållningsbranschen. Sedan dess har mer än 20 av Nordens ledande företag anslutit sig, många av vilka har över 30 års erfarenhet i branschen. Det som utmärker oss är just kombinationen av gedigen erfarenhet och nya idéer.

Bright Group ägs av CapMan Buyout IX Fund tillsammans med våra dotterbolags tidigare ägare.